✔ Vores elektrikerservice dækker både Frederikshavn og resten af Nordjylland​

Mange års erfaring i branchen

Vi har erfaring til at løfte din opgave, og vi tilbyder alle former for el-installation.

Kvalitet og service i top!

Vi går højt op i kunderelationer, og yder kompetent rådgivning og service.

Vores elektrikerservice dækker både Frederikshavn og resten af Nordjylland​

​Elektriker i Frederikshavn

JJ Electric Consulting dækker et professionelt og autoriseret team af elektrikere, hvis faglighed er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. For dig betyder det, at du som kunde er sikret den bedst kvalificerede service inden for nye el-installationer og el-renoveringsarbejde. Som autoriseret el-installatør er du garanteret, at vores service dækker alle juridiske og sikkerhedsmæssige krav og hensyn.

Elektriker services i hele Nordjylland

Vores elektrikerservice dækker både Frederikshavn og resten af Nordjylland. Hos JJ Electric Consulting kan du forvente, at en aftale er en aftale. Vi kommer til tiden, vi holder prisen, og så gør vi alt, hvad vi kan, for at få både kundens ønsker samt sikkerhedskrav til at gå op i en højere enhed.

Kræver alt el-arbejde autorisation?

I princippet nej. Du må gerne selv trække ledninger og kabler fra eksisterende stikkontakter og udtag fra lamper. Lamper er du velkommen til selv at installere i allerede eksisterende udtag.

Du må også gerne selv skifte en indendørs stikkontakt, men du må ikke selv hakke en rille og trække kabler til en ny dåse, da der så er tale om en ny installation. Her skal du involvere en autoriseret elektriker.

Faste brugsgenstande såsom komfur, ovn og emhætte må du også selv skifte, så længe der er en i forvejen eksisterende stikkontakt, du kan tilslutte dem til. I de fleste tilfælde er hårde hvidevarer tilsluttet i en dåse eller et fast tilslutningssted, hvor du har brug for værktøj for tilslutning. I disse tilfælde skal du også kontakte en autoriseret el-installatør.

Skal du installere en ny vaskemaskine, må du også gerne selv gøre det, så længe maskinen kan tilsluttes en stikkontakt og stikprop. Vandtilslutningen skal nemt kunne tilkobles en stophane. Hvis det er nødvendigt med en ny stophane for at kunne installere maskinen, så skal du kontakte en autoriseret vvs-installatør.

Under alle omstændigheder, så er du med en autoriseret elektriker altid sikret, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Er du alligevel tvivl om det arbejde, du vil have udført, er noget du må klare selv, så er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi ud af, hvilke sikkerhedsmæssige vilkår, der dækker dine installationsønsker.

Let  og hurtigt​!

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du spørgsmål eller

​ønsker du at høre nærmere?​

​Find vores kontaktoplysninger herunder.​​

facebook-circular-logo​  instagram  linkedin

 JJ Electrical Consulting Aps

Hobrogade 13, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

CVR: 38695002

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.