✔ Vores elektrikerservice dækker både Frederikshavn og resten af Nordjylland​

Mange års erfaring i branchen

Vi har erfaring til at løfte din opgave, og vi tilbyder alle former for el-installation.

Kvalitet og service i top!

Vi går højt op i kunderelationer, og yder kompetent rådgivning og service.

Opsætning af belysning inde og ude

JJ Electrical Consulting er en virksomhed med stor erfaring inden for el-installation og andre serviceydelser i el-branchen, herunder opsætning af belysning. Hvis du mangler en dygtig elektriker, der kan installere din belysning, er du landet på den rette side. Vi er baseret i Frederikshavn og har kunder i det meste af Nordjylland, herunder Sæby, Ålbæk og Strandby.

Installation af belysning i nybyggeri

Er du ved at bygge nyt hus? Eller er du tømrer, som leder efter en dygtig underentreprenør? Så står vi til rådighed. Vi tilbyder opsætning af belysning i nybyggede boliger - både indendørs og udendørs. Med mange års erfaring som elektriker kan vi sørge for, at alle el-installationer og alt lys bliver monteret efter alle gældende sikkerhedskrav og lovkrav. 

Vores team er vandt til både at arbejde på små og store projekter, og derfor tilbyder vi både vores services til private boligejere, der enten bygger nyt eller ønsker at få renoveret deres lysinstallationer, og til tømrere eller andre håndværkere, der leder efter en samarbejdspartner i forbindelse med et projekt.

Renovering af belysning

Det er ikke nødvendigvis hele husets lysinstallationer, der skal udskiftes - måske er det blot et enkelt rum, der skal renoveres. Vi udskifter belysning i stuen, køkkenet, soveværelset og entreen. Desuden kan vi også installere lys i haven, så du kan nyde dine udearealer natten lang!

I øjeblikket vælger mange også at få opsat såkaldt smart belysning, som er styret via en elektronisk assistent, fx en smartphone, smart assistant (Google Home, Amazon Alexa, m.v.). Skal din bolig også være intelligent? Få smart belysning i hele boligen med vores hjælpe - du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

​Kontakt os og få et tilbud i dag

Ønsker du yderligere informationer om vores el-service, priser eller andet? Vi ​hører meget gerne om dit projekt, hvorefter vi udarbejder et skræddersyet tilbud på din opgave.

Du kan kontakte os på telefon 31 22 07 32 eller skrive til vores e-mail mail@jjelectricalconsulting.dk.

Let  og hurtigt​!

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du spørgsmål eller

​ønsker du at høre nærmere?​

​Find vores kontaktoplysninger herunder.​​

facebook-circular-logo​  instagram  linkedin

 JJ Electrical Consulting Aps

Hobrogade 13, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

CVR: 38695002

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.